Haber

Emniyet Müdürü Ayyıldız’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı açıklaması

Emniyet Müdürü Erol Ayyıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ayyıldız, açıklamasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde birleşen ve işgal girişimine karşı destansı bir mücadele veren Türk milletinin, çok zor koşullar altında, binlerce şehit vererek, tarihin kaydettiği ender zaferlerden birini kazandığını belirterek, Bu eşsiz zaferi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuyla taçlandırdı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet ayakta kalacağının 100 yıl önce ilan edildiğini vurgulayan Ayyıldız, “Tarihimizin dönüm noktaları, özellikle Malazgirt Zaferi, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz gecesi hainlere karşı duruşumuz. birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencemiz olduğunu gösterdi.Cumhuriyetimizin, milletimizin “O’nun birleştirici gücü, umudu ve tüm ihanet çabalarını yenmedeki desteği, onun geleceğe bırakacağı en güçlü mirastır.”

Ayyıldız, Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşların huzuru, güvenliği ve mutluluğu için çalışan polislerin, Cumhuriyet’in yetimlerinden biri olduğunu belirtti.

Emniyet teşkilatının bu toprakları vatan yapan değerleri ve kendisine bırakılan şehit emanetlerini korumak için kararlı mücadelesini sürdürdüğünü belirten Ayyıldız, şöyle konuştu:

“Bu kararlılıkla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını, eşsiz eserleriyle milletimizin gönlünde ölümsüzleşen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz. fedakarlıklar.

Cumhuriyetimizi yaratan tüm değerleri sonuna kadar onur ve gururla koruyacağız ve büyük bir milletin mensupları olarak, kadim Türk Milleti ile birlikte Cumhuriyet bilincinin ilelebet yaşaması için adımlar atacağız. . Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu